Cum poate schimba culoarea ceştii gustul unei băuturi

Porcelain Cream Pitcher with Clipping Path jpeg

Ai starea de spirit pentru a bea o ceaşcă de ciocolată caldă? Fă-ţi o favoare: bea minunata băutură într-o ceaşcă de culoare portocalie.

Un nou studiu spune că modul în care percepem aroma diferitelor băuturi poate fi diferit în funcţie de culoarea cănilor. „Gustul şi aroma unor produse alimentare şi băuturi pot fi îmbunătăţite de culoarea vaselor în care sunt servite“, a declarat Betina Piqueras-Fiszman, co-autoare a studiului şi cercetătoare la Universitatea din Oxford. Betina şi colegii ei au cerut unui număr de 57 de persoane să deguste ciocolată caldă din patru cupe de culori diferite: alb, crem, portocaliu şi roşu. La sfârşitul experimentului, toţi cei 57 de participanţi au spus că ciocolată caldă din cana portocalie avea un gust mai bun, mai dulce sau un miros mai aromat.

citeşte continuarea pe adevarul.ro

adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg