Cum prepari laptele de migdale în casă

migdale jpeg

Laptele de migdale este recunoscut pentru faptul că are puţine calorii, combate anemia şi menţine colesterolul în limitele normale. Medicii ne avertizează că laptele de migdale din comerţ nu este un aliment natural, iar în momentul în care alegem să cumpărăm un astfel de produs este indicat să citim eticheta.

Laptele de migdale preparat din ingrediente naturale este o sursă importantă de potasiu, mineral esenţial pentru menţinerea sănătăţii inimii. Întăreşte sistemul imunitar şi ajută în curele de slăbire. „Laptele de migdale din comerţ nu este un aliment natural, iar în momentul în care alegeţi să consumaţi acest produs este indicat să citiţi eticheta. Conţine 2% migdale, restul fiind apă, dar şi multe vitamine de sinteză. Pentru a putea avea efectul scontat este necesar să consumaţi migdalele în stare crudă. Laptele este bun atunci când nu conţine ingredient nocive pentru organism. Oamenii au auzit că laptele de migdale poate fi consumat inclusiv la dietă, deoarece conţine fibre şi oferă senzaţia de saţietate, însă nu se uită absolut deloc ce consumă. De cele mai multe ori pun preţ doar pe ce au auzit şi nu cer sfatul unui specialist”, a spus Alina Mihai, medic nutriţionist.

Ingrediente: Aveţi nevoie de 2 litri de apă călduţă, 200 de grame de migdale şi esenţă de vanilie naturală.

Află cum se prepară laptele de migdale pe adevarul.ro.