Cum să frăgezeşti carnea de vită

carne vaca vita jpeg

Carnea de vită se frăgezeşte cel mai bine dacă se ţine la marinat. Marinata trebuie să conţină neapărat un ingredient acid, cum este oţetul, vinul sau zeama de lămâie. De asemenea nu trebuie să lipsească uleiul şi sarea. restul de condimente se pun în funcţie de gustul fiecăruia.

Carnea trebuie acoperită de lichid şi ţinută la frigider de seara până dimineaţa. Dacă bucăţile de carne sunt deja subţiate, este suficient să stea la marinată două ore. Este de evitat folosirea vaselor de metal la marinarea cărnii. Cel mai bine ar fi în vase sau în pungă de plastic.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg