Cum să găteşti legume, carne sau peşte la cafetieră

triptych2 custom 0132ecaf670281a2e28e844638cb636a1fc6b8db s40 c85 jpeg

Pentru gurmanzii practici, grăbiţi în dimineţile friguroase de toamnă, o bunică inventivă a reuşit să găsească modalitatăţi de preparare a mâncărurilor folosind doar filtrul clasic de cafea.

Un filtru obişnuit de cafea poate funcţiona şi ca un mini-aragaz, pentru că oferă alternativa unei mese preparate rapid, prin fierberea legumelor şi rumenirea feliilor de carne. Ideea unui aparat electrocasnic-hibrid, care să funcţioneze atât ca filtru de cafea, cât şi ca aragaz, aparţine lui Jody Anderson, o pensionară din statul Oregon. Îngrijorată de alimentaţia precară a nepotului, soldat al armatei americane din Afganistan, Jody a creat o serie de reţete ce pot fi preparate cu ajutorul cafetierei. „Am adunat toate reţetele într-o carte şi i-am trimis-o nepotului, alături de câteva conserve cu şuncă şi mazăre, sfătuindu-l să-şi prepare o supă folosind cafetiera“, a povestit femeia reporterilor de la National Public Radio.

Află de pe adevărul.ro cum poţi prepara legumele, carnea şi peştele la cafetieră.

Află de pe adevărul.ro cum poţi prepara legumele, carnea şi peştele la cafetieră.