De ce trebuie să ţinem ouăle la rece?

Eggbow over white jpeg

Cum de rezistă ouăle fără să fie ţinute în frigider în cămările ţăranilor, în timp ce la oraş le cumpărăm din supermarket, unde sunt păstrate în zonele frigorifice, apoi le depozităm la rece imediat cum ajungem acasă?

Oul este o minune a naturii, mai ales în ceea ce priveşte capacitatea de autoapărare, iar acest lucru se traduce prin stratul natural de protecţie care îl învăluie la suprafaţă, care împiedică bacteriile să se infiltreze prin porii din coajă, explică editorul culinar Michael Ruhlman, autorul cărţii „Egg: A Culinary Exploration of the World's Most Versatile Ingredient“, citat de kitchendaily.com.

Află mai multe AICI

AICI



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg