Din reţetele Sandei Marin: cinci reţete delicioase de ouă umplute

Din volumul „Carte de Bucate” al Sandei Marin, revăzut şi relansat în 2006 de Editura Humanitas cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la prima apariţie, vă prezentăm cinci reţete simple de ouă umplute, aperitiv nelipsit de pe masa de Crăciun sau de Revelion.
„Un om foarte direct, care îşi manifesta pe faţă simpatiile şi antipatiile. Era o prezenţă plăcută atât ca înfăţişare fizică – o femeie frumoasă, brunetă, cu o siluetă menţinută impecabilă toată viaţa – cât şi prin eleganţa cu care ştia să-şi poarte hainele, fie ele de gală, sau de toată ziua”, aşa este descrisă Sanda Marin, pe numele ei real Cecilia Maria Zapan, al cărei ghid pentru bune gospodine a avut un succes nebun încă de la apariţie.
află modul de preparare pe adevarul.ro