Dinner in the sky- un mod extrem de a lua prânzul

992466 10152437588383868 110162237 n jpeg

Dacă într-o zi veţi dori să luaţi masa la un restaurant, alegeţi-l pe cel din...cer. Rezultatul unei companii belgiene, restaurantul din cer se găseşte în peste 15 ţări, la o înălţime de 40-50 de metri deasupra solului.

image

Puteţi merge acolo pentru o masă obişnuită sau de ce nu, pentru un eveniment festiv, restaurantul oferind şi această opţiune.

Ideea a fost foarte bine primită de către locuitorii unor ţări precum Franţa, Spania, Belgia, Ungaria, Finlanda sau Marea Britanie.

image

Conceptul de „Dinner in the sky” a fost adus şi în ţara noastră încă din 2011 şi materializat anul trecut, timp de 4 zile, în zona Hanul lui Manuc.

Restaurantul constă într-o masă tip platformă, cu greutatea de 7 tone, ridicată cu ajutorul unei macarale şi securizată cu legături metalice foarte puternice.

image

Platforma suspendată oferă 22 de locuri, în centrul mesei fiind adăugate 5 locuri pentru ospătari, bucătari sau artişti chemaţi să ofere un show extraordinar celor prezenţi.

Dinner in the sky duce luarea unei mese obişnuite la extrem. Veţi avea parte de o experienţă extraordinară şi...delicioasă.

image