Frişca, regina cremelor. Cum să obţii cea mai bună frişcă

frisca jpeg

Frişca, această cremă fină care tronează glorios pe deserturi, a fost creată de un bucătar francez în onoarea Regelui Soare. Cu timpul, reţeta faimoasei creme a ajuns în toate bucătăriile lumii. Realizată din smântână nefermentată cu un procent mare de grăsime, zahăr şi vanilie, frişca este o cremjă foarte fină şi uşor de realizat dacă ai ingrediente de cea mai bună calitate.

Iată câteva secrete pentru cea mai bună frişcă:

- adaugi zahărul şi aromele în momentul în care a început să se formeze o cremă pufoasă. În caz contrar, nu-şi va dubla volumul. - când crema şi-a dublat volumul, nu o mai baţi, deoarece se tranformă în unt - ingredientele şi ustensilele de bucătărie trebuie să fie reci - dacă ai bătut frişca prea tare, adaugi 2-3 linguri de smântână şi omogenizezi crema cu o lingură de lemn, fără să o mai baţi.

Dacă ţii cont de toate aceste sfaturi vei obţine cea mai bună frişcă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg