Poluarea afectează gustul peştelui şi al fructelor de mare

fructe de mare jpeg

Biologii marini au descoperi că, din cauza poluării, acidifierea oceanelor a crescut, iar acest lucru ar putea duce la modificarea gustului peştelui şi al fructelor de mare.

Prezicerile specialiştilor spun că din cauza schimbărilor climatice nivelul de aciditate din apele oceanelor va creşte, în timp ce pH-ul apei va scădea de la 8 la pH 7,5, iar acest lucru ar putea duce nu doar la modificarea structurilor osoase ale scoicilor sau ale creveţilor şi la modificarea gustului acestora, ci şi la dispariţia lor treptată.

află mai multe pe adevarul.ro

adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg