Redescoperă dulciurile copilăriei

insert carte bucate Soimu 190X270 plus bleed   Copy jpeg

Îţi mai duci aminte acele zile pe care le petreceai în bucătărie, în jurul bunicii, în timp ce ea făcea cele mai bune prăjituri din lume? Poate că anii au trecut, dar gustul prăjiturilor a rămas acelaşi şi este timpul să le prepari şi tu pentru cei dragi.

Redescoperă adevăratele dulciuri ale copilăriei împreună cu revista Click! Poftă bună! şi cartea “Dulciuri de casă de IERI şi de AZI”

Dulciurile au fost Ieri şi Azi  „cireaşa de pe tort“, adică acea stare de bine care este indusă de o masă bună. Au fost momentul de desfătare la masa celor bogaţi; au fost visul celor săraci; au fost certificatul de trecere al tinerelor gospodine în categoria grea alcatuită de „mari gospodine“. Dulcele - sub orice formă ar fi prezent în viaţa noastră - este la fel de necesar ca şi muzica

Maria Cristea Şoimu

Este absolventă a Facultăţii de Filologie a Universităţii Bucureşti, autoare a mai multor cărţi de bucate, profesoară şi publicistă.

Din 1990, conduce o editură de carte pentru copii mici şi mari, despre care crede că „vor fi cu atât mai fericiţi cu cât vor fi mai necesari ţării prin învăţătura şi talentul lor“.

Carte se găseşte împreună cu revista Click! Poftă bună! la toate punctele de difuzare a presei la preţul special de doar 12,50 lei.

image