Remedii naturiste rapide cu cartofi

cartofi jpeg

Deşi cartofii sunt plini de calorii şi nu sunt indicaţi celor care vor să slăbească, aceste legume îţi pot fi aliaţi de nădejde în cazul a numeroase afecţiuni.

Te ajută să scapi de migrene Dacă ai dureri de cap care nu-ţi mai trec cu medicamentele clasice (organismul s-a obişnit şi ai devenit imun la ele) sau pur şi simplu nu vrei să te îndopi cu pastile, încearcă remediul naturist cu cartofi cruzi. Ce presupune acesta? Întinde-te pe pat, apoi puneţi o cataplasmă cu cartofi raşi (se curăţă doi cartofi, se dau prin răzătoarea mare, apoi se pun pe un tifon), pe frunte. Cataplasma trebuie păstrată pe frunte timp de o oră. Ea acţionează la fel ca un analgezic. Astfel, migrenele vor fi doar o urâtă amintire.

Spune NU tusei

Cataplasmele cu cartof ras nu sunt eficiente numai în cazul durerilor de cap. Acestea au numeroase alte beneficii. De exemplu, te scapă de tuse. Tot ce trebuie să faci este să laşi fonul cu cartoful crud, dat pe răzătoarea mare, pe zona afectată timp de două - trei ore (mai exact, se pune în zona gâtului). Repetă această operaţiune în fiecare dimineaţă şi seara înainte de culcare, timp de trei zile.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro