Reţetă specială pentru Revelion. Cum se face păstrăvul în suc propriu, cu legume şi sos tartar

pastrav in suc propriu jpeg

O superstiţie spune că trebuie să mănânci peşte în noaptea de Revelion ca să te poţi strecura printre probleme şi obstacole în noul an, cu agilitatea unui peşte în apă. Pentru ca meniul nopţii dintre ani să fie unul pe măsură, un experimentat bucătar buzoian ne învaţă cum să preparăm păstrăv, ca în bucătariile marilor restaurante.

”Păstrăv în supă de legume”, este denumirea preparatului pe care Chef Cristi Dobre ni-l propune pentru masa de Revelion. Are la bază o reţetă preluată din bucătăria cipriotă, însă adaptată de el pentru clienţii restaurantelor din ţările scandinave şi Marea Britanie.

Ingredientele de care avem nevoie: trei păstrăvi, aproximativ 800 de grame două cepe un ardei roşu două lămâi o rosie frunzuliţe de tarhon sare de mare

Află cum se prepară reţeta de păstrăv în suc propriu, cu legume şi sos tartar, pe adevarul.ro.

Află cum se prepară reţeta de păstrăv în suc propriu, cu legume şi sos tartar, pe adevarul.ro.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg