Un alt mod de a găti ouăle pentru micul dejun

ou paine prajit jpeg

Cu toţii ştim că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei şi, totuşi, unii ignoră acest lucru şi aleg să oprească ceasul deşteptător pentru a prinde cât mai mult somn. Bucătarul-şef Dan Silverman, dintr-un renumit restaurant newyorkez, a înţeles importanţa mesei de dimineaţă şi propune o altă modalitate de a prepara ouă ochiuri pentru o zi plină de energie.

Reţeta este uşor de preparat şi constă în găurirea unei felii de pâine, în care se pune oul. Totul se prăjeşte în unt. Versiunea lui Silverman presupune şi înmuierea feliei de pâine într-un amestec de lapte cu ou, pentru a spori savoarea. Într-adevăr, este nevoie de ceva mai mult timp pentru a găti oul astfel decât cum suntem obişnuiţi, dar este un mod excepţional de a-ţi începe ziua.

află modul de preparare pe adevarul.ro

adevarul.ro