VIDEO Actorie, la pachet cu bucătărie, cu Bogdan Albulescu, la Click! Poftă bună!

diana bart bogdan albulescu jpeg

Ploieşteanul, care a dat avocatura pe cinematografie şi televiziune, găteşte împreună cu Diana Bart, la Prima TV.

Nu a devenit avocat pentru că nu i-a plăcut dreptul, deşi l-a studiat, dar a avut „norocul”, după cum spune chiar el, să se facă actor. Norocul este de partea lui şi în familie, pentru că, la distribuirea echitabilă a muncii, lui Bogdan Albulescu i-a revenit bucătăria.

„În familia mea, munca a fost distribuită echitabil, mie revenindu-mi bucătăria. Soţia mea este cel mai mare fan al meu, îmi face reclamă neîncetat”, s-a lăudat actorul în timpul procesului de fabricaţie a pacheţelelor cu pui şi legume. Bogdan îşi va arăta măiestria, sâmbătă, la Prima TV, folosindu-se de doar nouă degete, unul fiind „sacrificat” la concursul de tăiat ceapă în care s-a întrecut cu Diana Bart.

Chef Andrei Ţandără va folosi si el legume, (cartofi, mai exact) pentru unul dintre preparatele pregătite de el în această ediţie a emisiunii. Cartofii, dar şi perele şi brânza cu mucegai vor fi umplutura perfectă pentru un muşchi de porc gustos. Şi desertul pe care Andrei îl va pregăti în emisiune, mousse de ciocolată promite să fie la fel de delicios! Cât de bine i-a ieşit şi cât de mult i-a plăcut Dianei Bart vedeţi la Click! Poftă Bună!, sâmbătă, 28 februarie, ora 11:00, la Prima TV.