Modog Georgiana Daniela, jud. Bihor, Nojorid, ne-a trimis această reţetă pe care trebuie s-o încercaţi neaparat! Mulţumim, Gabriela. Nu uitaţi că aşteptăm reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:

6 albuşuri se bat spumă tare
se adaugă 180 gr zahăr
200 gr nucă măcinată
3 linguri de făină şi un praf de copt

Se amestecă toate şi se da tava la cuptor. După ce s-a răcit, deasupra se pune o cremă.

Pentru cremă:
6 gălbenuşuri
3 linguri făină
300 ml lapte
6 linguri zahăr
2 plicuri zahăr vanilat

Prajitura

Se pune la foc mic şi se fierbe până se îngroaşă amestecând încontinuu. După ce s-a răcit se adaugă 150 gr margarină rama şi se freacă bine până devine ca o pastă şi se pune deasupra pe prăjitură.

Se răzuieşte deasupra ciocolată sau se presară ornamente colorate.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora. 

Loading...