Alături de o salată de crudităţi, puiul în crustă de parmezan este cina perfectă.

De ce ai nevoie pentru pui în crustă de parmezan

2 piepţi de pui

1 praf de sare

Piper

Busuioc, oregano

2 căţei de usturoi zdrobiţi

6 linguri muştar

½ cană pesmet

50 g parmezan ras

1 lingură ulei de măsline

Pătrunjel

Cum se prepară puiul în crustă de parmezan

Taie piepţii de pui în jumătate şi asezonează-i cu sare şi piper.

Amestecă într-un vas muştarul, usturoiul şi ierburile aromate. Într-o farfuri combină parmezanul şi pesmetul. Încinge uleiul în tigaie. Trece puiul prin amestecul de muştar, după care prin parmezan şi pesmet. Prăjeşte puiul câte 2-3 minute pe fiecare parte, după care pune bucăţile într-o tavă şi dă-le la cuptor 10-15 minute. Serveşti cu pătrunjel tocat presărat pe deasupra.

Sursa foto http://blogchef.net

Loading...