Pulpe rumenite şi apetisante, ardei graşi cărnoşi şi dulci. Prânzul perfect într-o farfurie!
 
Ingrediente
  • 4 pulpe cu os
  • 4 ardei graşi galbeni
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare, piper
  • pătrunjel, pentru decor
Aşezi carnea de pui într-un vas uns cu ulei, condimentezi cu sare şi piper, torni puţină apă şi bulionul. Dai la cuptor, la foc mediu, până scade apa şi se rumenesc pulpele.
 
În două linguri de ulei încins, căleşti ceapa tăiată julien, până devine sticloasă, apoi adaugi ardeii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi fâşii. Laşi pe foc până se înmoaie ardeii şi asezonezi cu sare şi piper, după gust. Mai ţii vasul pe foc 5 minute, să se combine aromele.
 
Serveşti pulpele cu garnitură de ardei şi decorezi cu pătrunjel proaspăt.
 
FOTO: Shuterstock
Loading...