O reţetă simplă şi foarte gustoasă, pulpele de pui aromate cu usturoi şi lămâie nu vor rămâne prea mult în farfurii.

Ingrediente

50 ml ulei

50 ml zeamă de lămâie

4 căţei de usturoi zdrobiţi

1 lingură cimbru

1 kg pulpe de pui

sare

piper

felii de lămâie

Mod de preparare – Pulpe de pui aromate cu usturoi şi lămâie

Combini uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, cimbrul, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia într-o pungă resigilabilă şi amesteci cu pulpele de pui. Laşi la marinat la rece cel puţin 30 de minute.

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aranjezi puiul într-o tavă cu tot su sosul în care a stat la marinat. Dai la cuptor 15 minute, apoi întorci pe partea cealaltă şi mai laşi încă pe atât. Serveşti cu felii de lămâie.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

Loading...