Pulpele de pui sunt bune în orice combinaţie, fiind ideale pentru un prânz săţios sau cină. Încearcă o reţetă cu ciuperci, care se prepară foarte uşor.

Ingrediente

500 g ciuperci

3 pulpe de pui

6 morcovi

1 ceapă

1 cană apă

1 legătură pătrunjel

boia dulce

sare şi piper

Mod de preparare

Speli bine ciupercile, le cureţi şi le feliezi. Speli pulpele de pui şi le usuci. Într-o tigaie, căleşti ceapa tocată, în puţin ulei încins, 2-3 minute. Adaugi puiul condimentat cu sare, piper şi boia, după gust şi morcovii feliaţi. Torni apa şi laşi să fiarbă. Separat, pui la fiert şi ciupercile.

Când ciupercile sunt gata, le scurgi şi le adaugi peste pulpe. Mai laşi să fiarbă împreună, aproximativ 10 minute. Le aşezi într-un vas termorezistent şi mai dai la cuptorul încins, încă 10 minute. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://www.bhg.com

Loading...