Aperitiv cu brânză şi somon (fără foc)

aperitiv cu branza si somon jpeg

E limpede! Vorbim despre un aperitiv cu totul şi cu totul special, iar prepararea lui va fi o surpriză plăcută pentru toată lumea!

Ingrediente

1 pâine neagră feliată 300 g brânză dulce 200 g smântână 100 g somon afumat 1 plic gelatină ½ legătură mărar sare piper

Mod de preparare

Treci brânza dulce printr-o sită fină, o amesteci cu smântâna şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Tai mărarul mărunt, somonul cubuleţe, le adaugi în compoziţia de brânză şi omogenizezi. Topeşti gelatina în puţină apă fierbinte şi o adaugi în crema de ­brânză.Ungi o tavă mai mică cu puţin ulei, aşezi feliile de pâine neagră curăţate de coajă şi torni compoziţia de brânză cu mărar şi somon. Dai aperitivul la frigider pentru trei ore, după care îl scoţi şi îl tai cubuleţe. Decorezi cu mărar.