Caşcaval pane

cascaval pane jpeg

Prepară un caşcaval pane la fel de bun ca cel pe care îl poţi mânca în restaurante, foarte rapid şi uşor. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente.

Ingrediente

2 ouă

300 g caşcaval

5 linguri pesmet

5 linguri făină

2 linguri apă

1 praf de sare

ulei

Mod de preparare

Tai caşcavalul în felii mai groase. Îl ungi cu puţină apă cu ajutorul unei pensule de patiserie, apoi îl dai prin făină. Într-un bol, baţi ouăle cu praful de sare. Dai caşcavalul prin amestecul obţinut, apoi prin pesmet, astfel încât să fie acoperit în totalitate.

Încingi uleiul într-o tigaie. Prăjeşti până se rumeneşte uşor pe ambele părţi. Scoţi pe serveţele pentru a înlătura excesul de ulei. Serveşti imediat.

Sursa http://www.bawarchi.com