Chec aperitiv cu şuncă şi caşcaval

SAM 1722 jpeg

Checul aperitiv cu şuncă şi caşcavel este reţeta ideală pentru atunci când ai musafiri. Îl poţi face chiar înainte cu o zi şi să îl serveşti rece, însă este la fel de delicios şi călduţ.

Uite de ce ingrediente ai nevoie:

300gcaşcaval 200g şuncă 250 l lapte 6 linguri făină 6 ouă 1 ardei gras 1 plic praf de copt 1 legătură pătrunjel sare piper 2 linguri smântână

Cum se prepară:

Se bat ouăle cu laptele, praful de copt se amestecă cu făină şi se încorporează şi ea, apoi se adaugă caşcavalul ras.

Se mărunţeşte şunca şi ardeiul gras şi se adaugă şi ele în compoziţie

Aluatul se toarnă într-o formă de chec sau într-o tavă pătrată tapetată cu foaie de copt. Se serveşte cu smântână şi pătrunjel, rece sau cald.