Ouă jumări cu somon
Atunci când ai poftă de o porţie de ouă jumări, combină-le cu somon afumat şi vei un obţine un preparat perfect pentru micul dejun sau ca aperitiv.
Ingrediente
6 ouă
75 ml lapte
arpagic tocat, după gust
1 lingură unt
ceapă verde tocată, după gust
4 felii pâine
100 g somon afumat
sare
piper
Mod de preparare
Într-un bol, baţi ouăle cu laptele şi arpagic. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Topeşti puţin unt într-o tigaie. Căleşti ceapa verde, timp de 3-4 minute. Adaugi ouăle şi laşi pe foc aproximativ 20 de secunde. Amesteci şi scoţi în funcţie de cât de moi vrei să iasă. Prajeşti feliile de pâine şi le ungi cu restul de unt. Împarţi ouăle jumări în mod egal. Serveşti cu bucăţele de somon afumat şi ceapă verde.
Sursa https://realfood.tesco.com