Cei mai buni cartofi la cuptor cu caşcaval şi şuncă

cartofi la cuptor cu caşcaval şi şuncă jpeg

Iată reţeta pentru o cină rapidă, gustoasă şi săţioasă, pe placul tuturor - cei mai buni cartofi la cuptor cu caşcaval şi şuncă.

salam sau şuncă,

caşcaval

pătrunjel

s

Preîncălzeşti cuptorul la 200 grade.

Într-un castron, amesteci feliile de cartofi cu ulei şi asezonezi cu sare şi piper, după gust. Îi întinzi într-o tavă pe un singur nivel şi îi dai la cuptor până se înmoaie şi devin aurii, 35-40 minute.

Între timp, prepari sosul: într-un bol, amesteci maioneza, ketchupul, sosul iute, sosul Worcestershire şi pudra de ceapă. Asezonezi cu sare şi piper. Dai la frigider până când îl foloseşti.Presari pe cartofii copţi salamul sau şunca şi caşcavalul. Mai dai la cuptor 10-12 minute, până când caşcavalul s-a înmuiat şi şunca sau salamul devine crocant pe margini. Stropeşti cu dressingul şi ornezi cu pătrunjel înainte de a servi.

Sursa: https://www.delish.com/

https://www.delish.com/