Ciocănele de pui cu cartofi la cuptor
Cauţi o reţetă simplă şi foarte gustoasă pentru prânz sau cină? Încearcă reţeta de ciocănele de pui cu cartofi la cuptor.
Ingrediente pentru ciocănele de pui cu cartofi la cuptor
100 ml ulei
zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie
3 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguriţe rozmarin
2 linguriţe cimbru
2 linguriţe oregano
1 kg ciocănele de pui
900 g cartofi noi
sare
piper
Mod de preparare – Ciocănele de pui cu cartofi la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi 2 tăvi cu folie sau hârtie de copt. Într-un bol mai mare, amesteci uleiul cu zeama şi coaja rasă de lămâie, usturoiul, mirodeniile, sare şi piper, după gust. Speli bine ciocănelele şi cartofii şi le usuci pe prosoape de hârtie. Le combini cu amestecul de usturoi.
Le aşezi în tăvi, într-un singur strat. Dai la cuptor aproximativ 45 de minute, până se rumenesc. Serveşti imediat.
Sursa https://thenoshery.com