Ciorbă de curcan cu ciuperci și paste
Ciorba de curcan cu ciuperci și paste este una dintre cele mai gustoase ciorbe şi trebuie neapărat să o încerci. Iată o reţetă grozavă, pe care să o prepari cât mai repede.

Ingrediente
1 piept de curcan cu os
3 morcovi
1 țelină
1 păstârnac
1 ardei gras
1 ceapă
1 rădăcină de pătrunjel
10 ciuperci
100 g paste orecchiette
4 linguri smântână
2 gălbenuşuri
sare
piper
borş, după gust
Mod de preparare
Speli, cureți și tai legumele.
Speli pieptul de curcan și-l opărești câteva secunde în apă clocotită, scurgi lichidul, clătești carnea și torni peste ea 2-3 litri de apă și așezi pe foc. Îndepărtezi spuma și, după ce nu mai apare, adaugi legumele, sare și piper, după gust și fierbi până ce carnea și legumele sunt moi. Scoți pieptul de curcan, îl dezosezi, pui carnea din nou în oală, adaugi pastele și le mai fierbi 10-15 minute.
Bați ouăle cu smântâna, pui câteva polonice de supă, amestecând continuu, și o răstorni în supă, amesteci, torni borș, după gust, omogenizezi, lași câteva clocote și oprești focul.





























