Ciorbă de pește cu sfeclă
Ciorba de pește este alegerea ideală când vrei să mănânci ceva sănătos şi uşor.
Ingrediente
6 medalioane de pește
1 sfeclă roșie
1 morcov
1 rădăcină pătrunjel
1 ceapă
1 ceapă verde
1 ardei gras
2 cartofi
1 lingură pastă de roșii
500 ml borș
2 l apă
sare, piper
smântână, pentru servit leuștean
Mod de preparare
Pui apa la fiert, iar când începe să clocotească, adaugi legumele tăiate după preferință și lași să fiarbă până când sunt pătrunse, apoi adaugi peștele.
Potrivești de sare și piper, lași să fiarbă aproximativ 5 minute, adaugi pasta de roșii, borșul clocotit și mai ții pe foc 10 minute.
Oprești focul, acoperi cu un capac pentru a se aromatiza, apoi servești cu smântână și frunze de ceapă tocate și leuștean, adăugate direct în farfurie.