Ciorbă de pește cu sfeclă

ciorba de peste cu sfecla jpg

Ciorba de pește este alegerea ideală când vrei să mănânci ceva sănătos şi uşor.

Ingrediente

6 medalioane de pește

1 sfeclă roșie

1 morcov

1 rădăcină pătrunjel

1 ceapă

1 ceapă verde

1 ardei gras

2 cartofi

1 lingură pastă de roșii

500 ml borș

2 l apă

sare, piper

smântână, pentru servit leuștean

Mod de preparare

Pui apa la fiert, iar când începe să clocotească, adaugi legumele tăiate după preferință și lași să fiarbă până când sunt pătrunse, apoi adaugi peștele.

Potrivești de sare și piper, lași să fiarbă aproximativ 5 minute, adaugi pasta de roșii, borșul clocotit și mai ții pe foc 10 minute.

Oprești focul, acoperi cu un capac pentru a se aromatiza, apoi servești cu smântână și frunze de ceapă tocate și leuștean, adăugate direct în farfurie.