Ficăței de pui cu salată de spanac
Vă invităm la o porţie zdravănă de ficăţei de pui cu salată de spanac. Poftă buna!
Ingrediente
300 g ficat de pui
200 g baby spanac proaspăt
1 măr verde, tăiat fâșii
1 legătură ceapă verde
2 linguri ulei de măsline
sare și piper
zeama de la ½ lămâie
Mod de preparare
Speli ficatul și îndepărtezi eventualele membrane mai groase. Încălzești o tigaie la foc mediu și adaugi o lingură de ulei de măsline. Prăjești ficatul până când este rumenit pe toate părțile și gătit în interior, 5-7 minute, în funcție de grosime. Condimentezi cu sare și piper.
Speli bine spanacul, tai mărul verde și ceapa după preferințe.
Într-un bol, așezi frunzele de spanac, adaugi ceapa și mărul verde, amesteci ușor ingredientele pentru a combina aromele, iar la final așezi bucățile de ficat deasupra. Torni uleiul de măsline rămas peste salată și stropești cu zeamă de lămâie.