Medalioane de curcan la cuptor
Medalioanele de curcan la cuptor sunt ideale pentru o dietă echilibrată.

Ingrediente
500 g piept de curcan
400 g dovleac curățat și tăiat cuburi
200 g ciuperci champignon, tăiate felii
2 cepe medii, tăiate sferturi
2 linguri ulei de măsline
4-5 frunze proaspete de salvie
sare
piper
1 linguriță semințe de dovleac, pentru decor
Mod de preparare
Condimentezi medalioanele de curcan cu sare și piper.
Pui cuburile de dovleac, ciupercile și ceapa într-un bol mare, adaugi sare, piper, ulei de măsline și amesteci bine.
Așezi medalioanele și legumele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pui frunzele de salvie printre ele, coci în cuptorul preîncălzit 30-35 de minute, până carnea este fragedă și legumele sunt coapte. Decorezi cu semințe de dovleac și cu frunze de salvie proaspătă.



























