Medalioane de curcan la cuptor

Medalioanele de curcan la cuptor sunt ideale pentru o dietă echilibrată.

medalioan de curcan jpg

Ingrediente

500 g piept de curcan

400 g dovleac curățat și tăiat cuburi

200 g ciuperci champignon, tăiate felii

2 cepe medii, tăiate sferturi

2 linguri ulei de măsline

4-5 frunze proaspete de salvie

sare

piper

1 linguriță semințe de dovleac, pentru decor

Mod de preparare

Condimentezi medalioanele de curcan cu sare și piper.

Pui cuburile de dovleac, ciupercile și ceapa într-un bol mare, adaugi sare, piper, ulei de măsline și amesteci bine.

Așezi medalioanele și legumele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pui frunzele de salvie printre ele, coci în cuptorul preîncălzit 30-35 de minute, până carnea este fragedă și legumele sunt coapte. Decorezi cu semințe de dovleac și cu frunze de salvie proaspătă.