Muşchi de vită la grătar cu orez şi ananas

muşchi de vită cu orez hawaian jpeg

Pentru o impresionantă cină în 2, încearcă această reţetă inedită şi, alături de 1 pahar de vin roşu, vei realiza instant un preludiu culinar desăvârşit.

De ce ai nevoie ca să prepari muşchi de vită cu orez şi ananas:

650 g muşchi de vită

2 linguri pudră de chili

1 1/2 linguri coajă de lămâie lime rasă

sare

200 g ananas proaspăt, tocat cuburi

1 legătură de coriandru verde, tocat fin

500 g orez alb fiert în apă cu sare şi mirodenii

Cum prepari muşchi de vită cu orez şi ananas:

Pregăteşti grătarul, cu foc mediu-mare.

Masezi muşchiul de vită cu pudra de chili, coaja de lime şi cu sarea, după gust. Îl pui pe grătar, 3-4 minute, pe fiecare parte sau cât de mult doreşti să fie de pătruns. Când e gata, îl transferi pe un blat de tăiat şi-l laşi să stea 5 minute. Între timp, amesteci ananasul cu frunzele de coriandru şi cu orezul fiert. Tai muşchiul felii subţiri şi îl serveşti cu orezul cu ananas. Ornezi cu felii de lime.

Sursa: https://www.goodhousekeeping.com/

https://www.goodhousekeeping.com/