Muşchi file de pui în aluat

muschi file de pui in aluat jpeg

Dacă eşti o mamă extraordinar de ocupată, iar timpul nu este niciodată în avantajul tău, poţi încerca această reţetă de muşchi file de pui în aluat.

Ingrediente 8 bucăţi muşchi file de pui 1 foaie aluat 1/2 cană maioneză 1/4 cană + 3 linguri parmezan răzuit 4 felii de mozzarella 3 linguri unt 1 cană sos marinara sare piper

Mod de preparare

Încingi cuptorul şi ungi cu ulei o foaie din hârtie de copt.

Asezonezi puiul cu sare şi piper şi topeşti 2 linguri de unt într-o tigaie, la flacără medie. Laşi bucăţile de pui în tigaie. cam 10 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc şi le dai deoparte.

Într-un bol mic, amesteci maioneza cu parmezanul. Acesta va fi un înveliş minunat pentru pui care îi va da un plus de savoare. Tai aluatul în 8 triungiuri. Aşezi câte o bucată de pui în mijlocul fiecăruia. Torni un strat de maioneză peste fiecare rulou cu pui.

Tai feliile de mozzarella pe jumătate şi aşezi peste fiecare rulou, apoi, rulezi şi aşezi fiecare rulou pe foaia de copt. Topeşti restul de unt în cuptorul cu microunde sau pe foc şi ungi fiecare rulou. Apoi, presari parmezan pe deasupra.

Laşi la cuptor 14-15 minute sau până când se rumenesc rulourile. Serveşti cu sos marinara cald!

sursa: http://writtenreality.com/