Pește cu legume

Un preparat perfect pentru prânz sau cină, care aduce în farfurie prospețimea legumelor și gustul delicat al peștelui.

peste cu legume jpg

Ingrediente

2 fileuri pește alb slab

2 linguri ulei de măsline

½ kg cartofi noi

roșii cherry

½ linguriță oregano uscat

½ linguriță capere

sare

piper

verdeață proaspătă

Mod de preparare

Speli bine cartofii noi și îi fierbi în apă clocotită cu sare 15 minute. Îi scoți și îi lași la scurs.

Într-un bol, amesteci uleiul de măsline cu zeama de lămâie, cu sare și piper, cu capere și oregano uscat.

Într-un vas nonaderent, așezi bucățile de pește, cartofii fierți și roșiile cherry întregi, torni amestecul de ulei și dai la cuptorul încins până ce roșiile și cartofii s-au rumenit.

Scoți și servești cu verdeață proaspăt tocată.