Piept de curcan umplut cu sparanghel și brânză
O rețetă elegantă, dar simplu de pregătit, care transformă o masă obișnuită într-un adevărat festin.

Ingrediente
2 bucăți de piept de curcan
6 fire de
sparanghel
4 roșii uscate în ulei
4 felii de brânză maturată
(cheddar)
1 lingură de ulei de măsline
sare și piper după gust
Mod de preparare
Prepararea începe prin a face un buzunar în fiecare piept de curcan. În interior se așază sparanghelul tăiat bucăți, roșiile uscate tocate și brânza feliată. Pentru a păstra umplutura la locul ei, pieptul se prinde cu scobitori, apoi se stropește cu puțin ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper.
Se gătește pe grill până când carnea este fragedă și suculentă, iar brânza se topește ușor, amestecând aromele într-o combinație irezistibilă.
Rezultatul este un preparat spectaculos prin simplitate, perfect pentru o cină în familie sau pentru a impresiona invitații la o masă festivă.
” Se poate si la gratar cu Prajiturela”, care se difuzeaza la TV Paprika.