Piept de pui cu sparanghel
Astăzi îţi recomandăm să-l găteşti cu nişte pui cu sparanghel. Va fi, pur şi simplu, delicios. Sparanghelul este recunoscut pentru proprietăţile pe care le are asupra sănătăţii
Ingrediente
2 bucăți piept de pui, fără piele
1 legătură sparanghel
1 linguri ulei de măsline
sare și piper, după gust
1 lămâie
Mod de preparare
Condimentezi carnea cu sare și piper, încingi o tigaie grill și pui uleiul de măsline. Gătești pieptul de pui pe ambele părți până când este copt și devine auriu.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, adaugi tulpinile de sparanghel și le gătești 5-7 minute, întorcându-le din când în când, până când devin ușor crocante. Stropești cu puțină zeamă de lămâie. Servești pieptul de pui alături de sparanghel.