Pulpe de pui cu măsline
Pulpele de pui cu măsline sunt gustoase și aromate, perfecte pentru o cină sățioasă.

Ingrediente
150 g măsline
4 pulpe de pui superioare
1 morcov
1 ceapă
5 roșii cherry
5 căței de usturoi
150 g passata de roșii
50 ml vin roșu sec
250 ml supă de legume
sare
piper
crenguțe de rozmarin, după gust
3 linguri ulei
Mod de preparare
Încingi uleiul și rumenești pulpele pe ambele părți, apoi le scoți. În același ulei, adaugi ceapa tăiată cubulețe și morcovul dat prin răzătoarea mică. Amesteci, presari sare și piper, după gust, torni supa și ții pe foc până când se gătesc legumele, apoi adaugi usturoiul zdrobit, pui roșiile tăiate jumătăți, amesteci, torni passata de roșii și fierbi la foc mic, cu vasul acoperit încă 15 minute.
Adaugi pulpele și măslinele, torni vinul, pui rozmarinul și mai fierbi fără capac încă 15-20 de minute.