Pulpe de pui la cuptor
O reţetă simplă şi foarte gustoasă.
Ingrediente
4 pulpe de pui
500 g roșii cherry
6 căței de usturoi
2 linguri ulei de măsline
1 linguriță rozmarin uscat
1 linguriță cimbru uscat
sare
piper
frunze proaspete de busuioc, pentru decor
Mod de preparare
Așezi pulpele într-o tavă sau într-o tigaie de fontă, le condimentezi cu sare, piper, rozmarin și cimbru. Printre carne, pui roșiile cherry tăiate jumătăți și cățeii de usturoi. Picuri uleiul de măsline peste pulpele din tavă și amesteci ușor pentru a le acoperi uniform cu toate ingredientele.
Introduci vasul în cuptor și coci aproximativ 30 de minute sau până când pulpele de pui sunt bine pătrunse și pielea este frumos rumenită. Pulpele trebuie întoarse o dată pe parcursul coacerii, pentru a se găti uniform. Decorezi cu frunze proaspete de busuioc înainte de a servi.