Reţeta de gulaş din antricot de vită
Pentru serile în familie în care vrei să pregăteşti ceva nou, încearcă această reţetă de gulaş din antricot de vită, care va încânta pe toată lumea.
De ce ai nevoie pentru a pregăti gulaşul din atricot de vită
6 felii mari ceapă
900 g cartofi
60 ml ulei vegetal
900 g antricot de vită
230 ml supă de vită
45 g făină
chimen, după gust
sare, după gust
15 g zahăr brun
paprika, după gust
ketchup, după gust
15 ml oţet de mere
15 g pătrunjel
Cum pregăteşti gulaşul din antricot de vită
Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Dai prin puţin ulei ceapa şi cartofii şi îi pui separat. Îi aşezi în cuptor într-o tavă delimitată. Laşi ceapa aproximativ 45 de minute şi o întorci din când în când. Găteşti cartofii până se rumenesc uşor şi fac o crustă.
Într-un vas amesteci făina, chimenul şi sarea. Adaugi antricotul de vită tăiat în bucăţi potrivite. Pregăteşti carnea într-o tigaie cu puţin ulei, iar atunci când este gata, pui fiecare bucată în supa de vită. Condimentezi cu zahărul brun, ketchup, paprika şi oţetul de mere şi laşi la fiert timp de 4 ore. În ultima oră încorporezi şi cartofii. Asezonezi cu pătrunjel, după gust.
Sursa https://www.foxvalleyfoodie.com