Ruladă de carne cu porumb
Carnea de curcan e mai bogată în nutrienţi decât cea de pui, motiv pentru care vă recomandăm această ruladă.
Ingrediente (4 porţii)
1 piept de curcan
2-3 morcovi mari fierţi
150 g porumb dulce din conservă
1 cutie ciuperci
50 g unt
150 g piure de spanac cu ştevie
ulei pentru prăjit
sare
piper
Mod de preparare
Tai pieptul felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi condimentezi carnea cu sare şi piper. Scurgi ciupercile, le căleşti în unt, le sărezi şi le laşi să se răcească. Aşezi feliile de carne pe planşetă, întinzi deasupra un strat subţire de piure de spanac cu ştevie, adaugi o lingură de ciuperci, morcovii fierţi tăiaţi bastonaşe subţiri, câte o lingură de porumb dulce şi rulezi carnea. Sigilezi cu scobitori şi rumeneşti ruladele, pe toate părţile, în ulei bine încins.