Ruladă de carne cu porumb

1365262066 0255rulada 20de 20carne 20cu 20porumb jpeg

Carnea de curcan e mai bogată în nutrienţi decât cea de pui, motiv pentru care vă recomandăm această ruladă.

Ingrediente (4 porţii)

1 piept de curcan

2-3 morcovi mari fierţi

150 g porumb dulce din conservă

1 cutie ciuperci

50 g unt

150 g piure de spanac cu ştevie

ulei pentru prăjit

sare

piper

Mod de preparare

Tai pieptul felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi condimentezi carnea cu sare şi piper. Scurgi ciupercile, le căleşti în unt, le sărezi şi le laşi să se răcească. Aşezi feliile de carne pe planşetă, întinzi deasupra un strat subţire de piure de spanac cu ştevie, adaugi o lingură de ciuperci, morcovii fierţi tăiaţi bastonaşe subţiri, câte o lingură de porumb dulce şi rulezi carnea. Sigilezi cu scobitori şi rumeneşti ruladele, pe toate părţile, în ulei bine încins.