Ruladă de curcan

rulada de curcan jpg

Îţi recomandăm o reţetă inedită de ruladă de curcan.

Ingrediente

700 g carne tocată de curcan

4 ouă fierte tari

100 g brânză feta

50 g parmezan

câteva fire de pătrunjel, mărar, busuioc

sare și piper

1 cățel de usturoi zdrobit

100 g bacon

Mod de preparare

Amesteci brânza feta rasă, parmezanul ras, verdeața tocată, usturoiul zdrobit, sare și piper până obții o consistență omogenă.

Întinzi amestecul de carne pe o foaie de copt, formând un strat uniform, subțire. Pui ouăle fierte și tocate deasupra și le întinzi uniform, apoi adaugi crema cu brânză feta, verdeață și rulezi cu grijă compoziția, strângând-o cât mai bine.

Așezi rulada într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și o coci 40-50 de minute sau până când este complet coaptă în interior. După ce ai scos-o din cuptor, o lași să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia felii.