Şniţele de porc în crustă de parmezan
Nu ştii ce să mai pregăteşti la cină? Îţi spunem noi! Cele mai crocante şniţele de porc în crustă de parmezan.
De ce ai nevoie pentru şniţele de porc
4 felii muşchi de porc
sare
piper
2 linguri ulei
Pentru crustă
100 g parmezan ras
100 g pesmet
pătrunjel
2-3 căţei usturoi
1 ou
2 linguri apă
Cum se prepară şniţelele de porc în crustă de parmezan
Scoţi carnea din frigider cu 30 de minute înainte să o prepari. O ştergi cu un prosop de hârtie şi condimentezi feliile cu sare şi piper.
Baţi oul cu apa şi, separat, amesteci parmezanul ras cu pesmetul, pătrunjelul tocat şi căţeii de usturoi pisaţi. Treci fiecare felie prin ou, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.