Supă chinezească de vită
Pentru o experienţă culinară de neuitat încearcă supa chinezească de vită.
Ingrediente
2 legături de ceapă verde
300 g tăieței chinezești din grâu dur
2 bucăți rasol de vită
3 morcovi
1 țelină
3 căței de usturoi mărunțiți
1 ceapă
1 linguriță fulgi de chili
2 linguri sos de soia
1 linguriță ghimbir ras
sare
piper
Mod de preparare
Speli și cureți legumele. Speli carnea și o pui la fiert, îi îndepărtezi spuma, apoi adaugi ceapa, sosul de soia, morcovii și țelina. Pui sare și piper, după gust, ghimbirul, fulgii de chili și fierbi până se frăgezește carnea. Strecori supa, tai carnea după bunul plac, iar morcovii și țelina îi faci feliuțe.
Între timp, speli ceapa verde și o tai rondele și pregătești tăiețeii conform indicațiilor de pe ambalaj.
Servești supa decorată cu ceapă verde tocată.