Tăieței de orez cu piept de pui
Un fel de mâncare sănătos și plin de gust, ideal pentru un prânz consistent sau o cină rapidă.

Ingrediente
120 g tăieței de orez vermicelli
200 g piept de pui
2 căței de usturoi
2 ouă
100 g kale, rupte bucăți
2 linguri sos de soia
sare
piper
1 lingură ulei, pentru prăjit
Mod de preparare
Hidratezi tăiețeii conform indicațiilor de pe ambalaj. Îi scurgi bine și îi clătești cu apă rece, ca să nu se lipească. Cureți usturoiul, îl tai felii subțiri și condimentezi puiul cu puțină sare și piper.
Încingi uleiul într-o tigaie mare sau în wok, pui usturoiul și-l călești 30 de până devine auriu, adaugi carnea și o prăjești 4-5 minute, până se rumenește. Spargi ouăle direct în tigaie și amesteci rapid. Pui varza kale și sotezi 1-2 minute, până se înmoaie ușor.
Adaugi tăiețeii scurși și sosul de soia, Amesteci bine 1-2 minute, la foc mare, până când tăiețeii absorb sosul.