Vită cu sos de muştar dijon
![vita macerata cu sos de mustar dijon 6 jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-4/43b47cdb-829b-485c-9080-dcfd65b769e3/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D679%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Secretul pentru o carne de vita foarte fragedă este macerarea. Aromele mirodeniilor folosite se îmbină apoi cu deliciul sosului de muştar de Dijon.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii
Pt macerat - 600 grame pulpă de mânzat - 6-8 linguri sos de soia - 4 linguri muştar dijon - 1 linguriţe de miere - mirodenii italiene (sare de mare, rozmarin, cimbru, boia dulce, piper roşu, busuioc, tarhon) - 1 linguriţă piper roşu
- 3 linguri muştar dijon
- 200 ml smântână dulce (pentru gătit)
- 1 linguriţă piper roşu
- carnea se taie ca pentru şnitele.
![image](http://i0.1616.ro/media/501/2841/34986/18412418/1/vita-macerata-cu-sos-de-mustar-dijon-2-1024x756-e1418979892257.jpg?width=900)