Bruschete delicioase cu ciuperci şi spanac

Atunci când ai invitaţi sau vrei o gustare rapidă pentru cei dragi, bruschete cu ciuperci şi spanac sunt alegerea ideală, şi un motiv bun să aduci puţină diversitate în meniul zilnic.
De ce a nevoie pentru a pregăti bruschete cu ciuperci şi spanac
3 linguri ulei de măsline
2 caţei de usturoi, pisaţi
200 g ciuperci
200 g spanac
sare, după gust
piper, după gust
2 baghete pâine medii
4 felii caşcaval feliat
Cum prepari bruschete cu ciuperci şi spanac
Speli bine ciupercile şi le tai bucăţele. Într-o tigaie pui o lingură de ulei de măsline, alături de usturoiul pisat. Dai la foc mediu timp de 1 minut. Adaugi ciupercile şi găteşti timp de 3-5 minute, sau până încep să prindă o culoare maronie. Combini cu spanacul şi asezonezi cu sare şi piper, după gust.
Tai bruschete pe jumătate, le ungi cu uleiul de măsline rămas şi le dai la cuptor 3 minute, sau până se rumenesc. Torni deasupra amestecul din ciuperci şi spanac, feliile de caşcaval, apoi le mai laşi la gătit în cuptor înca 1-2 minute, având grijă să nu se ardă. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa https://www.budgetbytes.com