Morcovi copţi cu usturoi şi parmezan

Morcovi copti cu usturoi si parmezan jpeg

Ideali alături de alte preparate sau pur şi simplu ca o masă uşoară de seară, morcovii copţi cu usturoi şi parmezan sunt o reţetă pe care trebuie să o încerci cu siguranţă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti morcovi copţi cu usturoi şi parmezan

350 g morcovi

30 g unt, topit

2 căţei de usturoi, pisaţi

45 g parmezan

pătrunjel, după gust

sare, după gust

Cum prepari morcovii copţi cu usturoi şi parmezan

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Amesteci untul topit cu usturoiul, până se încorporează bine. Pui morcovii pe o tavă, pe care ai aşezat înainte o hârtie de copt.

Presari sosul format din unt şi usturoi peste ei. Dai la cuptor pentru 15 minute. Adaugi apoi parmezanul şi mai găteşti încă aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc uşor.  Asezonezi cu pătrunjel şi sare, după gust. Serveşti imediat.

Sursa Sursa http://rasamalaysia.com