Plăcintă pufoasă cu fasole verde

Mâncărurile cu fasole verde sunt cu siguranţă pe gustul multora dintre voi. Aşa că avem pentru voi această delicioasă reţetă!
Ingrediente
1 pachet de aluat congelat pentru pateuri 1 kg fasole păstăi 100 g unt piper alb sare 1 ou
Cum se prepară
Se curăţă fasolea, se taie bucăţi mici care se pun la fiert în apă cu sare. După ce a fiert, se scurge foarte bine şi se sotează în unt timp de 15 min. Se potriveşte gustul de sare şi piper.Din aluatul dezgheţat se întinde o foaie care se aşază pe fundul unei tăvi rotunde cu pereţi demontabili şi se ridică şi pe pereţi. Din aluatul care a rămas se taie benzi de 4-5 cm care se aşază deasupra umpluturii. Se unge cu oul bătut şi se dă la copt pentru 20 de minute.