Rulouri de dovlecei cu brânză în sos de tomate

Bucură-te de gustul dovleceilor într-o reţetă uşoară de vară, în sos de tomate.
Ingrediente
2 dovlecei 250 g pastă de tomate 1 ou 180 g brânză 1 căţel de usturoi, pisat 100 g caşcaval busuioc, după gust pătrunjel, după gust sare piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Întinzi o pătrime din pasta de tomate într-o tavă sau vas termorezistent. Tai dovleceii pe lung, fâşii subţiri. Îi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Îi rumeneşti într-o tigaie grill, aproximativ 2 minute, pe fiecare parte.
Într-un bol, baţi oul împreună cu brânza, usturoiul, busuioc, sare şi piper, după gust. Întinzi compoziţia, în jur de 2 linguri, pe fiecare felie de dovlecel. Rulezi şi aşezi în tavă. Torni restul de pastă de tomate uniform, astfel încât să fie acoperit fiecare rulou şi presari caşcavalul ras deasupra. Dai la cuptor 20 de minute. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://www.skinnytaste.com