Sărmăluţe de post în foi de viţă

sarmalute foi vita de post jpeg

Cele mai bune sărmăluţe pot fi chiar şi acestea de post dacă ştii cum să combini toate ingredientele.

Ai nevoie de

30 frunze viţă 200 g orez 2 cepe 100 ml ulei 2 ardei graşi roşii sare piper smântână vegetală

Mod de preparare

Speli în două-trei ape orezul şi îl laşi în apă rece. Separat, căleşti cepele curăţate şi tocate în jumătate din cantitatea de ulei încins. Adaugi peste ceapă orezul scurs bine şi

ardeii tăiaţi foarte fin. Speli frunzele de viţă, le rupi codiţele, le opăreşti în apă fierbinte până când îşi schimbă culoarea. Le ţii la scurs. Amesteci cu o lingură de lemn şi laşi

10 minute, la foc mic. Sărezi, după gust, şi condimentezi cu piper. Aştepţi să se răcească. Omogenizezi amestecul.

Pui pe frunzele de viţă câte o lingură din compoziţia cu orez şi formezi sarmalele. Le aşezi într-un vas cu pereţi înalţi. Acoperi cu apă caldă, torni uleiul rămas şi fierbi 1 oră pe aragaz şi 1 oră la cuptor. Le serveşti calde cu smântână vegetală.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg