Sufleu de ceapă caramelizată şi brânză cheddar

sufleu de ceapa caramelizata jpeg

Acest sufleu este delicios şi poate fi servit chiar ca fel principal. Ideal este să îl pregătiţi cu foarte puţin timp înainte de a-l servi şi să îl duceţi la masă imediat ce l-aţi scos de la cuptor, deoarece se lasă foarte repede şi nu va mai arata la fel de bine.

Ingrediente: - 3 linguri ulei; - 3 cepe galbene, feliate subţire; - o jumătate de linguriţă de cimbru tocat; - sare şi piper proaspăt măcinat; - 250 ml lapte; - 250 ml smântână; - 75 g unt nesărat; - 5 linguri făină albă; - 6 ouă pentru care separi albusurile de galbenusuri; - 155 grame brânză cheddar dată pe răzătoarea mare; - 30 grame parmezan ras.

Mai multe detalii pe universulparintilor.ro

universulparintilor.ro