Tartă cu dovleac şi cartofi

A începutu sezonul aromatului dovleac. Deşi el este folosit mai ales la prăjituri, nu trebuie să lipsească nici din tartele sărate. Învaţă cum se prepară tartă cu dovleac şi cartofi!
De ce ai nevoie pentru tartă cu dovleac şi cartofi
1 cană dovleac tăiat cubuleţe
½ cană cartofi curăţaţi şi feliaţi
1 ceapă tocată
1 lingură ulei
3 ouă
sare
piper
100 ml smântână
100 g iaurt
100 g brânză rasă
Cum se prepară tarta cu cu dovleac şi cartofi
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Aşezi în tavă cartofii, dovleacul şi ceapa, presari condimente după gust, torni uleiul şi dai tava la cuptor până se înmoaie legumele. Între timp, baţi ouăle şi le amesteci cu iaurtul şi smântâna. Condimentezi cu sare şi piper după gust. Pui legumele într-o tavă unsă cu ulei, presari brânza pe deasupra şi torni ouăle bătute. Dai tava la cuptor 40 de minute sau până se rumeneşte pe deasupra.
Sursa foto http://www.orgasmicchef.com